[最緊要識揀] 留學先定移民先?


美國係人人嚮往嘅留學聖地,有唔少家長都選擇送仔女過美國讀書。大家又知唔知以國際生身份喺美國讀書每年要洗幾多錢呢?就咁計大學學費,其實都已經講緊超過50萬港紙一年,再加埋住宿等雜費,4年要200幾萬,其實都幾貴!如果透過EB-3非技術性移民,去美國讀書就平好多!睇睇下面嘅圖表就一目了然,無論教育成本、福利、發展空間都佔盡優勢!更加震撼嘅係美國EB-3非技術性移民計劃係0投資成本,絕對冇投資風險,申請人只需要喺美國打1年工,就可以全家得到美國綠卡,兼且全家享受美國福利添!同時,我地卓域集團仲會為EB-3非技術性移民嘅申請人提供唔同嘅職業選擇,有興趣嘅您又點可以錯過呢?!記得把握機會黎參加我地舉辦嘅移民講座,了解下最新最正嘅移民資訊啦!

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.