去美國「生活」定留港「生存」?


今時今日,香港嘅樓價貴到嚇死人,200萬港紙喺香港可能只可以full pay買個停車位,真係灰到爆,但美國就唔同,以東岸為例,同樣價錢可以買到4房3廁連2車位嘅獨立屋!令大家由「生存模式」變成「生活模式」!

美國非技術性移民 一到步就拎綠卡

一講到移民美國,就不得不提近年愈黎愈流行嘅美國EB-3非技術性移民。EB-3申請條件夠晒簡單,對學歷、營商經驗、英語能力冇要求,亦唔洗做投資,只需要喺美國打一年工就可以全家移民,仲係一入境美國就可以拎到綠卡,真係抵到爛!加上美國仲有各式各樣嘅福利等緊大家,仲諗緊點樣喺香港「生存」?快D申請EB-3移民同屋企人一齊享受生活啦!

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.