200萬港紙讀本地私校? NO WAY!


天下間父母有邊個唔望子成龍丫,尤其係香港地嘅父母為咗仔女嘅前途不惜大灑金錢,爭相入讀私立名校或者國際學校,國際學校入場費就出名貴,但估唔到今時今日入讀本地私立名校都要成200萬港紙,真係嚇死人! 其實有個方法,用200萬港紙就可以俾仔女去英國享受高質素嘅免費教育,同時一家人拎埋當地居民身份,5年之後仲可以本金返還!咩計劃咁正?!講緊嘅就係辦理英國Tier1企業家簽證,投資風險極低,性價比極高,快靚正!想知道英國Tier1企業家簽證係咩一回事?快D搵我地傾下啦!

💻️網址:https://topick.hket.com/......

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.