做個「愛國的人」可以食盡歐盟同英國兩家茶禮?!


移民美、加、澳、台就聽得多,大家又知唔知其實做個「愛國的人」都係個理想嘅選擇呢?拿,講緊嘅「愛國的人」並唔係大家諗嘅嗰種,而係「愛爾蘭的人」。愛爾蘭呢個國家聽就聽得多,但講到移民去愛爾蘭,大家就會比較陌生。其實愛爾蘭係個移民嘅理想選擇,因為愛爾蘭本身嘅福利已經好好,例如免費醫療同免費中、小學教育,而且唔講唔知愛爾蘭本身係CTA(commom travel area)成員國,即係愛爾蘭嘅公民都可以自由進出英國,仲可以無條件喺英國讀書同工作,淨係呢樣野都已經勝過唔少國家,更加勁嘅係愛爾蘭本身係歐盟成員,入籍後拎嘅係歐盟護照,即係話大家只要移民愛爾蘭,就等如移民咗28個歐洲國家!可以自由進出歐盟國家之餘,亦可以讀書同工作!真真正正食盡英國同歐盟兩家茶禮!咁正嘅國家竟然一直被忽略,實在太可惜,有興趣嘅朋友仔快D搵我地專業嘅顧問團隊諮詢啦!

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.