卓域集團 服務多元 信心保證


卓域集團一直以「以信為本,竭誠相待」嘅態度用心為每一位客人,提供最專業嘅服務,無論案件係幾咁複雜,我地專業嘅顧問團隊仍然可以為每一位客人搵到最合適嘅方案,保持案件成功率喺99%以上,靠嘅就係卓域集團對專業態度嘅一種執著!無論係英國、美國、加拿大、台灣、澳洲嘅大國移民,定係聖基茨、塞浦路斯等嘅小國移民,我地都會竭盡所能,幫客人做到妥妥當當!卓域集團,係您移民嘅信心保證!想移民嘅朋友仔,仲唔快D搵我地專業嘅顧問團隊做個諮詢?!卓域集團,同您同聲同氣廿五載!

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.