唔洗錢多!只要你肯做! 去美國打工拎綠卡最抵玩!

May 25, 2017

 

今時今日好多社會嘅新鮮人畢業之後都會選擇先去working holiday,全因唔想繼續「人在風暴中,無奈的打轉」,所以會選擇去體驗一下外國生活,去外國做幾年野,見識下呢個世界,但過咗幾年之後,又得到啲乜野呢?最後都係要返來繼續「無奈的打轉」。但大家又知唔知道原來只要花一年嘅時間喺美國打工,既可以賺到人工,又可以體驗到外面嘅世界之餘,仲可以拎到美國嘅永久居民身份,而且呢個身份唔單止係你擁有,而係全家受惠,只要你願意付出努力,就可以得到身份,所以成本的確非常低!咁好嘅條件,只要申請美國雇主擔保職業移民(EB-3)計劃,就可以將上面講嘅好處通通都實現。只要你係介乎18-50歲,同埋身體健康,就可以申請!計劃對申請人喺工作經驗、語言、學歷方面都冇要求,亦唔洗投資做生意! 到時拎埋美國綠卡,話走就走,點都好過去working holiday啦!

主申請人受僱即可全家獲得綠卡 好過去working holiday
移民一般比人嘅印象係成本要好貴,仲要經過一個漫長嘅審批同埋輪候嘅時間,亦要由臨時居民身份轉到永久居民身份,但正正今日介紹美國EB-3職業移民就唔洗等啦!EB-3最大優勢就係申請條件簡單、低成本,加上只要主申請人受雇就全家都拎永久居留身份(綠卡),享受美國福利。所以話,識揀嘅一定係揀EB-3職業移民!

學美國人咁講”YOLO!”You Only Live Once!心動不如行動!如果大家對美國EB-3職業移民有興趣;或想了解更多呢個計劃嘅資訊,快啲打電話來3520 2476向我地專業嘅移民顧問團隊查詢

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢
Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square