給新移民多點溫暖 台灣慶祝國際移民日


12月18號係聯合國國際移民日,喺台灣各地都有慶典去慶祝,俾新移民感受到「台灣就是你們的家」既溫暖。話說台灣為咗增強自身既經濟力以及勞動力,都不斷鼓勵各國既人士移民到台灣。根據台灣內政部統計,2017年既頭10個月,就有3455位香港居民選擇移民到台灣。

台灣對港澳人士算係特別厚愛,只要持有特區護照就可以參與為兩地居民而設既「600萬新台幣港澳人士投資移民」計劃,最快1年就可以拎到台灣護照。若果係其他國籍人士,就要投資1500萬新台幣,仲要住夠5年先可以拎到護照。喺各國都提高移民門檻既情況下,大約156萬港紙(600萬新台幣)就可以全家移民,1年後拎到護照就可以撤回資金,咁「荀」既計劃,邊度搵先?唔好猶疑喇,快d聯絡我地卓域集團,等我地幫您制定最適合您既移民方案喇!

💻️網址:http://news.ltn.com.tw/......

12 次瀏覽
重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square