移民入籍與否? 話你知應該點揀!

January 12, 2018

 

講到移民,好多朋友仔都會考慮到一個問題:「入籍與否」。雖然有好多國家一旦成為永久居民,不但可以居留當地,同時亦受當地社會福利保障,而政治參與權利同埋貧窮福利等一般就要到入籍後先享受到。話雖如此,但其實非國民身份並唔係100%安全,因為只要違反居留條件,當地政府係有權取消永居持有人嘅居留身份,到時就會浪費咗寶貴嘅金錢同青春,就好似下面嘅文章所提及一樣。小編奉勸大家,一旦移民成功,最保險嘅做法仍然係盡快申請入籍,得到真正百份百保障之餘,又可以真正擁有多個身份,對自己同家人都係最大保障!

 

想知道各國移民有咩條件同好處,就快D上來搵我地專業嘅團隊傾傾啦!


💻網址:  https://goo.gl/bfrxJq

 

#移民 #永居身份 #入籍 #移民英國 #移民美國 #移民歐洲 #想走 #離開香港 #外國福利 #福利保障

聯絡卓域:

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢

March 26, 2020

Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square