同一價錢 你想住400呎定2000呎?

January 15, 2018

 

香港樓價有幾嚇人?!相信唔洗多講大家都體會到,一個400呎單位閒閒地要600萬港紙。有朋友因為唔想供樓而選擇租樓,但可怕嘅係香港樓市已經「騎呢」到「租樓成本=供樓成本」,令到好多人都表示「買唔到樓 / 望唔透將來」。小編打到呢到都不禁嘆一口氣,諗到外國嘅樓價真係「天堂級」,以台灣為例,香港劏房嘅租金可以租到過千呎豪宅,就算買樓,600萬港紙可以買到千呎新樓!唔單止買樓平,大約150萬港紙仲可以移民入籍,真係問你服未!就算係英國,用港紙百幾萬已經可以買到2層高4房2廳嘅獨立屋,做埋移民都係大約200萬港紙就夠!仲有屬於歐洲嘅希臘購房移民,最平17萬歐元就可以買樓兼移民,仲有永續性每年大約5%回報添! 只要肯踏出第一步,就可以扭轉做樓奴嘅宿命、更輕鬆為自己同家人創造幸福將來!

 

💻網址: https://goo.gl/1NuzBW

 

#移民 #買樓 #投資 #購房移民 #買樓移民 #移民英國 #移民台灣 #移民歐洲 #移民希臘 #低成本移民 #歐盟身份 #英國租樓 #台灣租樓

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢
Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square