[房屋成本低50%] 以人為本嘅國度-加拿大!

January 29, 2018

 

香港生活成本高,無論係買樓定租樓成本,香港都係亞洲第一高,人工再高都係要做「樓奴」。再加上香港工作環境同文化令港人「奴性」特別強,有唔少打工仔為保飯碗寧願冇補水都瘋狂OT,而最可憐嘅係下一代,再有天份嘅小朋友都俾香港「填鴨式」教育埋沒,天才變庸才。想扭轉自己同小朋友嘅命運,移民加拿大幫到您! 新聞中嘅主角Enson同太太,就做咗非常正確嘅選擇---移民加拿大! 相若收入之下住3層大屋嘅租金成本只佔收入20%,工作方面冇瘋狂OT文化,產假仲可以放足1年,淨係呢幾樣野都贏香港幾條街! 對於Enson夫婦黎講,移民最大誘因係小朋友教育,香港誇張到入小學都要識「兩文三語+琴棋書畫」缺一不可,但加拿大就唔同,就算冇考任何證書,要入好學校都唔成問題,加上非填鴨式教育,小朋友學習輕鬆得多! 如果您都想扭轉自己同小朋友嘅命運,移民加拿大係您嘅絕對理想之選! 我地卓域集團亦有辦理加拿大BC省溫哥華同埋加拿大育空地區嘅企業移民(BCPNP及YBNP),配合獨家投資項目,投資風險極低之餘仲一反傳統特快獲批! 有興趣嘅朋友快啲搵我地專業嘅顧問團隊了解更多啦!

 

💻️網址: https://goo.gl/grxrrR

 

#移民 #移民加拿大 #移民溫哥華 #移民育空 #BCPNP #YBNP #外國買樓#小朋友教育 #外國升學 #留學加拿大 #卓域集團

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢

March 26, 2020

Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square