真正「零學費」 盡在加拿大!


之前加拿大新移民「免費教育」訊息一推出,就有好多家長都追問小編「係唔係真係免費架?」、「書簿費要幾錢?」。小編喺度一次過回應大家,真係全免費架! 只要係得到當地居民身份後入讀當地公立中小學,書簿費同學費等一律免繳。另外,小朋友18歲之前除左可以領取兒童福利金(俗稱牛奶金)之外,佢地大部分醫療洗費都係由政府承擔,令家長負擔更輕! 慳返嘅錢隨時足夠喺當地買多層樓! 咁正嘅福利,你又點可以錯過? 我地仲有加拿大唔同省份嘅省提名移民計劃俾大家選擇,實有一個計劃岩你!!!重等?即刻聯絡我地了解更多啦!

#移民 #加拿大 #加拿大投資移民 #BCPNP #YBNP #免費教育 #醫療福利 #卓域集團 #卓域移民

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.