高CP值! 大馬半價完成國際級高質教育


喺大馬除咗生活費低,國際學校平以外,原來喺升學方面都有好大嘅優勢!好多澳洲同英國嘅U喺大馬都有分校,呢d分校嘅文憑都係由英/澳大學直接發出。即係話學生可以喺大馬就拎到英國或澳洲大學簽發嘅畢業證書。另外,學生仲可以選擇3+1/ 2+2嘅課程,前半段喺大馬,後半段先去外國就讀!以Nottingham U為例,喺英國讀每年都要21萬港幣,喺大馬讀10萬港幣就搞掂,足足平一半!

呢幾年香港人嘅移民選擇唔再局限於傳統嘅英美澳加,大馬嘅第二家園計劃(MM2H)都係熱門之選。想了解更多有關大馬MM2H 計劃嘅朋友歡迎隨時搵我地卓域查詢返!

參考文章:http://paper.hket.com/...

#移民 #出走香港 #香港移民 #MM2H #第二家園計劃 #第二家園 #大馬 #馬來西亞 #Malaysia #國際學校 #香港國際學校 #高CP值 #CP # 低成本留學 #留學 #移民大馬 #馬來西亞移民 #卓域

4 次瀏覽
重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square