有idea、冇資金又想移民?! 澳洲擬推出新創業類移民!


大家都知澳洲既投資移民喺資金同條件上門檻都比較高, 唔係個個都有足夠既資金喺澳洲透過創業黎移民。

不過有諗頭既你又唔使灰心住, 最近有消息指出, 澳洲政府擬似會推出一種新既移民類簽證, 唔需要定額既投資, 只要你有創新既諗法, 同埋達到IELTS 5分或以上就可以申請,當創業成功之後仲可以得到澳洲既永居PR。我地會繼續同大家update最新既移民資訊, 想知道更多有關澳洲同環球既移民資訊, 就keep住follow我地卓域既facebook啦!

參考文章: https://www.sbs.com.au/…

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.