移民去溫哥華 即慳過百萬!

April 9, 2018

 

想移民加拿大嘅朋友仔要注意啦! 由2019年開始,其中一個港人移民熱門之選魁北克省嘅投資移民計劃(QIIP)申請條件有所變動,資產證明由本身嘅160萬加幣增加到200萬加幣!投資額亦會由80萬加幣增加到120萬加幣!足足増加咗50%! 相反,另一個港人熱門之選卑詩省(溫哥華所在地)嘅省提名投資移民計劃(BCPNP)就保持唔變,投資額仍然只需要100萬加幣,對比魁北克省投資移民足足慳返20萬加幣,換返做港紙慳成過百萬! 精打細算嘅您又點可以錯過呢? 快D搵我地卓域專業嘅顧問了解更多啦!

 

相關新聞: http://www.singtao.ca/…

 

#移民 #加拿大 #魁北克省 #Quebec #卑詩省 #溫哥華 #BCPNP #投資移民 #省提名 #慳返過百萬 #卓域移民 #卓域集團

 

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢

March 26, 2020

Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square