想移民後都有人同聲同氣? 加拿大係您首選!


加拿大溫哥華由香港回歸前嘅移民潮開始就已經係香港人移民首選地區,當地有超過30萬人口係識講中文(以廣東話為主),就算英文麻麻地都唔洗擔心生活唔到或者識唔到朋友。以前就話加拿大「好山、好水、好寂寞」,但依家已經發展得非常成熟,生活配套應有盡有!無論係對移民溫哥華定係加拿大其他地區有興趣嘅朋友都可以搵我地卓域集團辦理架!快D搵我地了解下當地各省嘅移民條件啦!

#移民 #加拿大 #加拿大投資移民 #BCPNP #卑詩省移民 #卑詩省省提名移民 #企業家移民 #企業移民 #entrepreneur #企業家 #移民加拿大 #免費教育 #醫療福利 #好山好水好福利 #卓域集團 #卓域移民

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.