擠逼居住環境 渴望移民最大"推力因素"


香港居住環境擠逼,移民成為港人嘅新常態。 歐洲地大脈博,有D發展成熟嘅國家樓價只係香港嘅五分之一,消費物價同生活壓力都比香港低。根據Economia Online嘅一份報告, 葡萄牙房產價格係近年歐洲增幅最高嘅國家之一, 平均每年以5%嘅速度增長, 吸引左唔少香港人投資,一方面存在升值嘅潛力, 另一方面有穩定嘅4-6%租金回報,最重要嘅係依家只要係當地購買價值唔低於35萬歐元嘅房地產, 就可以擁有葡萄牙嘅居留權, 自由出入歐洲26個申根成員國, 「心動不如行動」, 有興趣移民葡萄牙嘅朋友仔, 可以搵我地卓域專業嘅移民團隊咨詢一下。

參考文章: http://www.theportugalnews.com/…

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.