Oh No! 澳洲新南威爾士州宣佈暫停接收商業移民

December 20, 2018

 

尋日新南威爾士州(悉尼)政府突然宣佈暫停接收商業移民申請,直至另行通知。受影響嘅計劃包括最多投資者參與嘅188A、188B、188C、188E 以及132系列,基本上覆蓋曬所有嘅投資及企業類移民。

 

由於澳洲大量新移民都積聚喺悉尼同墨爾本兩大城市,人口分配失衡,引起唔少社會同經濟問題。為咗改善情況,澳洲政府有意改革移民政策,喺新嘅移民申請加入居住地區限制,新移民必須要喺兩大城市以外居住一定時間,相信今次新州政府就係為咗呢個政策嘅調整做準備。移民政策話變就變,想跟緊最新嘅移民動態就記得繼續follow我哋卓域FB喇!

 

新州移民部官網:https://www.industry.nsw.gov.au/…/how-to-apply-and-applicat…

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢

March 26, 2020

Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square