美國政府停擺,EB-5重啟時間仍然係未知之數!!!

January 14, 2019

 

 

美國EB-5投資移民項目一直以嚟深受投資者歡迎,由於最近美國政府停擺,EB-5移民項目同時受到影響,美國移民局喺2018年12月21日起暫停接收新嘅申請,而12月22日後所有嘅申請審核都暫時停止。至於幾時先重新再開放,完全取決於白宮同國會之間可唔可以達成協議,如果達成協議亦要睇包唔包括重新啟動EB-5, 還是讓它暫停或取消。美國移民嘅政策越嚟越嚴謹,而排期等候時間亦越嚟越長。想移民又未有指定目的地嘅朋友仔不妨考慮英、澳、加或歐洲等等國家,相對上等候時間比較快,而歐洲等等國家投資門檻亦比較低,想了解更多關於最新嘅移民資訊,可以搵我地卓域專業嘅移民團隊咨詢一下!

參考文章: https://citizenshipbyinvestment.ch/…/eb-5-regional-center-…/

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢
Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square