最平20萬澳幣就移民過澳洲!!?

188A商業創新類移民一直以黎都好受投資者嘅歡迎。澳洲政府亦都希望借助呢個計劃吸引真正有創新能力同專業技術嘅管理人才到澳洲經商或創業,爲澳洲注入新資金、創造就業機會。188A簽證申請人只需要投資20萬澳元或以上到澳洲創業兩年同時符合相應嘅條件就可以申請永居。計劃新政允許主、副申請人自由互換, 配偶可以喺過程中代替主申請人,到澳洲滿足創業要求,實現移民目的,有興趣嘅朋友仔不妨搵我地卓域專業嘅移民團隊咨詢一下!!

參考文章: https://www.thesouthafrican.com/the-australian-visa-for-su…

#移民澳洲 #澳洲工作 #澳洲189 #澳洲190 #澳洲489 #189簽證 #190簽證 #489簽證 #技術移民 #卓域集團 #卓域移民 #技術人才 #專業人士 #65分 #工作經驗 #技術移民 #成本低 #零投資 #一人申請 #全家移民 #永居 #澳洲技術移民 #香港人 #會計師 #護士 #工程師 #有才華 #有經驗

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.