香港新移民潮悄悄來臨!!

January 23, 2019

 

 

隨著愈嚟愈多香港人對自身嘅自由、生活水平同質量存有懷疑,香港新一輪移民潮嘅信號亦愈嚟愈明顯。有調查顯示有接近一半受過大學教育嘅年輕人渴望移民。話說喺1997年唔少人因為擔心香港前境而選擇離開,廿幾年後嘅今日一樣,唔同既係世界各地嘅移民政策不如以前寬鬆,大多理想移居地嘅政策正逐漸收緊,想移民嘅朋友仔確實要把握機會,盡快搵我地卓域專業嘅團隊為您制定專屬於您嘅移民方案,移民政策話變就變,盡早為自己或將來小朋友嘅身份做好準備,即刻click入我地嘅官網了解更多關於移民嘅資訊啦!! (https://www.lkgroupholdings.com/hongkong)

 

參考文章:https://news.mingpao.com/…

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢

March 26, 2020

Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square