重榜消息: 今日澳洲政府決定每年再CUT三萬移民名額!!!


小編之前報導過澳洲移民政策有機會係2019年再度收緊! 果然! 移民政策話變就變! 今早澳洲政府正式實施及簽署移民限制, 規定移民配額每年只限16萬人, 比起2015年每年19萬嘅上限足足少左3萬人。上年唔少想移民澳洲嘅朋友仔都把握機會向我地咨詢同遞交申請, 不過如果趕唔到上年遞交申請而又有興趣移民澳洲嘅朋友仔就需要捉緊時間搵我地專業嘅移民團隊咨詢一下, 近呢一年澳洲移民審查嚴上加嚴, 唔少移民申請都被駁回或拒簽, 原因大多係因為遞交移民文件上唔充份同恰當, 所以無論係技術定投資移民都最好交由專業嘅移民顧問先行把關後再遞交,咁就萬無一失啦!!

參考網址: https://www.sbs.com.au/…/morrison-set-to-announce-30-000-cu…

5 次瀏覽
重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square