美國EB-5投資移民最新2月排期時間表

February 7, 2018

 

圖中藍色圈圈住既就係香港出生嘅EB-5投資移民申請人喺2018年2月嘅排期時間!目前係“C”(即時審理),無需排期!而紅色圈圈住嘅就係中國內地出生既申請人,現階段審理到2014年9月1日遞交的申請,排期時間大約係3年半。

 

「EB-5投資移民計劃」申請條件:
1.投資至少50萬美元到美國政府指定項目;
2.提供至少50萬美元嘅合法資產來源證明;
3.身體健康;
4.無犯罪記錄。


只要符合晒以上4個條件就可以申請,係咪好簡單呢?不過要留意返,EB-5投資移民計劃好有機會喺今個月中進行改革,到時無論係投資條件或者個人條件都好有可能變得更嚴謹。有興趣申請美國投資移民嘅朋友就要快手D,搵我地專業嘅顧問團隊申請啦!

 

#移民 #美國投資移民 #卓域集團 #美國EB-5 #簽證排期 #移民改革 #50萬投資移民 #50萬美元 #美國EB5 #EB5 #EB5投資移民 #想走 #去外國生活
 

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢
Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square