唔想囡囡只知錢同樓 港爸移民英國過真·生活

May 9, 2018

 

Topick報道咗一位港爸移民英國嘅故事。呢位爸爸厭倦香港嘅消費主義,為咗屋企,1年前移民到英國小鎮感受真正嘅生活。英國主張4歲後先進入學習階段,5歲前課程內容無學術成分,返學教嘅都係有關社交同創意發展。話說英國公/私立小學質素都高,學額亦唔存在競爭,小朋友喺呢個環境下過快樂童年~No Problem喇!

 

英國Tier1企業家移民只需投資20萬英鎊(大約210萬港幣)就可以同配偶仔女移民到英國,5年之後仲可以自由撤回投資資金!仔女一到步就可享受免費既傳統英式教育!想了解更多有關英國移民或者教育既資訊,繼續follow我地FB,或者直接打俾我地卓域喇!

 

文章參考:https://topick.hket.com/...

 

#移民英國 #Tier1企業移民 #Tier1 #英式教育 #英國教育 #英國 #移民 #教育 #英國傳統教育 #升學 #英國升學 #子女成才 #文學 #留學 #卓域#L&K

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢
Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square