葡萄牙明確永居新政!5年住滿6個月即可申請永居


葡萄牙嘅黃金簽證計劃(Golden Visa)可以話一次過滿足我地上車+投資+移民嘅3個願望!只需喺當地購買35萬歐元或以上房產, 就可以同埋你嘅配偶、父母同仔女移民過去。無學歷同語言要求,如果將房產出租每年仲有3-6%嘅租金回報!最近葡萄牙政府就明確咗黃金簽證人士嘅續簽、辦理永居同入籍要求,去圖! 👇👇👇👇👇👇👇👇👇有興趣喺葡萄牙上車+投資+移民?快D搵我地專業嘅團隊了解下喇!

#移民葡萄牙 #葡萄牙樓盤 #葡萄牙 #GoldenVisa #移民計劃 #全家受惠 #投資移民 #卓域集團 #卓域移民 #買樓 #L&K #買樓投資 #35萬歐元 #海外置業 #海外購房 #退休 #度假 #理想之地 #唔使學歷 #唔識英文 #永居

重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square

​榮獲由亞洲品牌發展協會頒發的「香港最受歡迎品牌」獎項 、 榮獲香港青年協會頒發「有心企業」獎項、榮獲Mediazone Limited頒發「香港最有價值企業大獎」獎項 及 榮獲香港社會服務聯會頒發「商界展關懷」獎項,成就深受客戶、合作伙伴及業界的認同和肯定。

卓域集團控股有限公司 版權所有 未經書面授權禁止復制或建立鏡像(免責聲明:部份文章來自互聯網,只供參考。)

© 2019 by L&K Group Holdings Limited.