3月11日澳洲技術移民職業列表正式更新!!! 立即生效!!

March 18, 2019

 

呢次澳洲職業列表更新中, MLTSSL一共新增左36個職業, MLTSSL職業列表無論係獨立技術移民, 抑或州擔保同偏遠地區移民都適用。其中最受關注嘅職業係大學老師、軟件編程人員、工程師、經濟學家、統計學家、環境學家、化學家等等都係呢次嘅新增列表中, 有興趣透過技術移民澳洲嘅朋友仔, 可以搵我地咨詢一下自己嘅職業喺唔喺今次新增嘅MLTSSL列表上面,同埋了解下自己EOI評分達唔達到要求嘅65分。今次清單嘅職業大幅增加, 對於新符合要求嘅申請者黎講係非常好嘅消息, 特別係之前無喺列表嘅工程師種類都納入今次列表, 如果未來澳洲移民局對相應增加嘅職業提高移民配額,將會係會為申請人錦上添花。想捉緊呢一波嘅機會, 就快D搵我地卓域專業嘅移民團隊了解了解啦!!

 

參考網址: https://www.sbs.com.au/…/your-chance-migrate-australia-new-…

Share on Facebook
Please reload

重點資訊

卓域集團 服務多元 信心保證

November 22, 2017

1/9
Please reload

最近查詢
Please reload

過往文章
Please reload

卓域Facebook
  • Facebook Basic Square