低成本嘅Quality Life 台灣No Problem!


台灣生活「水平低,買樓平」各位聽得多,究竟有幾平?最近新聞就報道咗前藝員姚安娜移民到台中後嘅生活。佢指台中嘅生活水平低,質素高,香港普通家庭生活費嘅一半就足夠喺台中過最優質嘅生活。以買樓為例,實用面積1,500呎嘅市中心豪宅連裝修、會所同兩個車位只需700萬港紙!同樣嘅成本,香港先啱啱夠買個車位….

港澳居民只需投資600萬新台幣到台灣經營一門生意,就可以帶埋配偶以及20歲以下未婚囝囡移民台灣,最快1年就可以入籍台灣兼撤回投資款項。要過低成本嘅Quality Life?快d聯絡我地卓域了解更多喇!

文章參考:https://topick.hket.com/…

#台灣 #台灣移民 #創業 #成本低 #台灣護照 #上車 #移民資訊 #專業團隊 #卓域 #卓域移民 #投資 #600萬新台幣 #成立公司 #台中 #台灣樓價 #多元化 #高質 #買樓 #教育 #好教育 #QualityLife #低成本高享受

7 次瀏覽
重點資訊
最近查詢
過往文章
卓域Facebook
  • Facebook Basic Square